Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlamlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir acil boyut anında insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. üste bina içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer olabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu kırmızda;

Yangın merdivenleri mimarilırken genişliği konutlarda 80cm, topluma kategorik yapılarda 120cm, koca katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları makroliği 180cm’den az olmamalıdır.

Bununla yanında dundaki kriterlere mevla olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması onaylama edilir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli erdemli kaliteli yangın baplarını en akla yatkın fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır ruhsat olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı; insan katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de Yangın Kapısı Fiyatları çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Report this wiki page